Google Tag Manager

GOOGLE

Tag manager

A Google Tag Manager (GTM) egy ingyenes használható eszköz, mely segítségével egyszerűbb és komplexebb (bizonyos keretek között) módosításokat végezhetünk a weboldal forráskódjában, akár fejlesztői tudás nélkül is.

A magas biztonsági szintre törekvő rendszer egyszerűsíti és egyben felgyorsítja a különböző mérőkódok elhelyezését az oldalban, melyek nélkülözhetetlenek az online marketing rendszerek helyes méréséhez.

Használata természetesen nem helyettesítheti a webfejlesztői jelenlétet, ám a leegyszerűsített kódrészlet növelheti az oldalsebességet és a fejlesztői munkák utólagos jelenlétét is csökkentheti.

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.