TikTok

TikTok

TikTok PPC

A TikTok PPC hirdetések egyre népszerűbbek a vállalatok körében, hiszen a rendszer népszerűsége és aktív felhasználói bázisa lehetővé teszi a célzott és hatékony hirdetések leadását.

Ügynökségünk segítségével céged kihasználhatja az olyan TikTok hirdetési formátumok előnyeit, mint például a hírfolyamban megjelenő általános videók, a látványos TopView kreatívok, melyek a neked ajánlott tartalmak között jelennek meg, de akár katalógus alapú dinamikus hirdetéseket is indíthatunk.

A célzási lehetőségek között találunk demográfiai, érdeklődési, és hely alapú hagyományos célzásokat, de a legtöbb potenciál és kreatív lehetőség egyértelműen a felhasználói vagy a tartalomgyártói interakciók felhasználásában van, ill. akár #hashtag alapon is célozhatunk. A hirdetések leadásának folyamatát úgy tervezzük meg, hogy maximálisan elérjük a célközönséget, és a lehető legjobb eredményeket érjük el.

A TikTok alkalmazás pedig nagyszerű eszköz az értékesítési tölcsér támogatásában is, segítve a potenciális vásárlók meggyőzését és a vásárlási döntés meghozatalát. A TikTok a tudatossági szakaszban játszik fontos szerepet, mivel segít a célközönség szélesebb körét elérni, és felkelti az érdeklődésüket a termék vagy szolgáltatás iránt. A remarketing hirdetések segítségével a célközönség személyre szabott üzeneteket kaphat, amelyek érdeklődésüket tovább fokozzák.

A Marketing Prezident segítségével a céged kihasználhatja a TikTok PPC hirdetések minden előnyét, és segítünk, hogy a sales funnel minden szakaszában a legjobb eredményeket érjük el. Lépj velünk kapcsolatba, és derítsük ki közösen, hogy mi a legjobb a vállalkozásod számára!

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.