LinkedIn hirdetések

linkedin

Elérhető hirdetési formátumok

A B2B marketinget leginkább támogató LinkedIn csatornát itthon még viszonylag kevesen használják, így a platform felhasználásával könnyen szerezhetünk piaci előnyt. Ereje a rendkívül releváns, és minőségi felhasználói adatbázisában rejlik, bár tény és való, hogy itt – a magyar piacon elterjedt többi marketing csatornához képest – jelentősen drágább kattintási költségekkel dolgozhatunk (átlagosan 300-500 Ft).

Használatát így inkább azon ügyfeleink számára ajánljuk, akiknek magasabb költségvetés áll rendelkezésükre, ill. a kommunikációs csatornáinak kiterjesztésén kívül B2B céljaik is vannak.

Szponzorált tartalom (hírfolyam)

Szponzorált levél (üzenet)

Szöveges hirdetések (jobb oldalt)

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.