Google Analytics

ANALYTICS

Vizsgálati Szempontok

A Google Analytics egy ingyenesen használható webanalitikai eszköz, mely a piacon jelenleg elérhető hasonló szolgáltatások közül magasan az egyik legjobb. Minden, az online térben jelen lévő cég számára (iparági szegmenstől függetlenül) egy kötelezően használandó eszköz, amely nélkülözhetetlen a weboldalunk, és így a szolgáltatásunk továbbfejlesztése érdekében.

Az online hirdetéseken kívül munkánk szerves része a webanalitika, mely a weboldal továbbfejlesztésére (felhasználói élmény, design, tartalom), a látogatói viselkedés elemzésére és a marketing csatornák hatékonyságának mérésére fókuszál.

Közönségek

Ebben a kategóriában a weboldal látogatói összetételéről kaphatunk részletesebb betekintést, ahol akár a demográfiai összetételt, a földrajzi lefedettséget és a különböző eszközök (desktop, mobil, tablet) bontását vizsgálhatjuk.

Konverzió

A marketing céljaink sikerességének és megtérülésének kiértékelésére fókuszáló riportokban nem csak a beállított célteljesüléseket nyerhetjük ki, hanem az e-kereskedelmi eredményeinkről és konverziós csatorna lépéseiről is pontosabb képet kaphatunk.

Ügyfélszerzés

Az Ügyfélszerzés alapú jelentésekben a különböző marketing csatornák teljesítményét hasonlíthatjuk össze egymással, így lehetőségünk van akár a Google Ads, a Facebook és az eDM kampányaink sikerességét és egymásra gyakorolt hatásait is egyszerre vizsgálni.

Viselkedés

A Viselkedés riportban az oldalon belüli tevékenységeket, látogatói mozgást követhetjük nyomon, így a mélyebb összefüggéseket és az egyes aloldalak relevancia értékét is meghatározhatjuk.

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.