Google Data Studio

google

Data Studio

A Data Studio egy ingyenes használható Google szolgáltatás, amellyel egyedi riportokat, vizuális jelentéseket készíthetünk a marketing eredményeink kimutatására. A felületet összekapcsolhatjuk a Google Ads és a Google Analytics rendszerével is, így az adatok mindig valós időben, az aktuális teljesítményt mutatják.

Miért fontosak a jelentések?
Az online hirdetések legnagyobb előnye, hogy tulajdonképpen minden mérhető. Marketing tevékenységünk követésére többféle eszközt is alkalmazhatunk, de mindegyik ugyanazt a célt szolgálja: teljesítmény maximalizálása.

Legyen szó ügyfélszerzésről vagy termékeladásról, fontos, hogy a hirdetésekről pontos statisztikát kapjunk, amivel rövid és hosszú távú következtetéseket vonhatunk le a megtérülés biztosításához. A Google Data Studio ebben tökéletes támogatást biztosít.

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.