Facebook hirdetések

FACEBOOK

Hirdetési formátumok

Galéria

Hirdetés létrehozása 2 vagy több görgethető képpel, ill. videóval.

 

Vetítés

Folyamatos lejátszású videós hirdetés, legfeljebb 10 db képpel.

Videó

Egy konkrét videóval vagy képek videóvá alakításával is létrehozható hirdetés (GIF).

 

Kollekció

Egyedi gyűjtemény összeállítása, mely mobilos környezetben teljes képernyős élményt kínál.

FACEBOOK

Hirdetési hálózatok

A Google mellett mára a Facebook is egy meghatározó hirdetési platformmá nőtte ki magát, és a közösségi (Social) marketing elsődleges építőköve. A közösségi média ereje nem merülhet ki pusztán a Facebook Page menedzselésével és karbantartásával, fejlett célzásokkal és interaktív hirdetésekkel kombinálva egy, a marketing céljainkat hatékonyan támogató csatornává válhat.

A Facebook hirdetési rendszerének maximális kihasználása érdekében erősen ajánlott a Business Manager használata: business.facebook.com

Segítségével egy felületen kezelhetjük az üzleti oldalunkat és a hirdetéseinket is, ill. különböző jogosultságokat adhatunk akár a vállalkozáson belül, akár partnerségi szinten.

A rendszeren belül a Hirdetési fiókok segítségével hirdethetünk, ezek biztosítják a hirdetési rendszer teljes körű szolgáltatásainak elérését.

Facebook

A közösségi oldalon található hírfolyamba, ill. különböző tartalmak közé iktatott hirdetések.

Instagram

A képmegosztó oldalán megjelenő hírfolyam és stories alapú hirdetések.

Messenger

A Messenger applikációban található üzenetek melletti hirdetések.

Audience Network

A Facebook-on kívüli, külső féltől származó applikációkban megjelenő hirdetések.

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.