Kapcsolat

A keresőmarketing sokak számára megfoghatatlan világ, pedig az online értékesítés egyik leghatékonyabb fegyvere. Alapvetően 2 területre oszlik: PPC (Pay per Click) és SEO (Keresőoptimalizálás), amelyek külön-külön és együtt is hatékony eredményekre képesek.

A PPC hirdetések segítségével mérhetően és hatékonyan tudunk gyors eredményeket elérni, aminek elszámolása (az esetek többségében) kattintás alapon történik. A szállított forgalom mennyisége nagyban függ a konkurencia számától és a rendelkezésre álló költségkerettől, de a fejlett célzások és a statisztikai adatok alapján valós idejű optimalizálással kontrollálható a forgalom.

Amennyiben a keresőmotorokban elfoglalt pozíció javítására szeretnénk törekedni, úgy a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás trükkjeit kell alkalmaznunk. Egy állandó szélmalomharc, mellyel a találati lista eredményeit szeretnénk befolyásolni, ugyanakkor oldalunkat olvasóbarátabbá kell tennünk mind a keresőrobotok, mind a felhasználóink számára. Egy kötelezően használandó fejlesztés, mely sajnos hosszabb távú befektetés, de az első oldali pozíció egy olyan érdem, ami kiváltságossá teszi mind az értékesítési, mind az üzleti szférában.

MUNKAIDŐ:

Hétfő – Péntek  09.00 – 17.00

Lépj velünk kapcsolatba!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, úgy keress minket a fenti elérhetőségek bármelyikén vagy az alábbi form kitöltésével írj nekünk, és kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

Küldj üzenetet!

13 + 5 =