Google Shopping

GOOGLE shopping

Hirdetés webáruházaknak

Ma a digitális világban számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy hatékonyabban és eredményesebben reklámozhassuk termékeinket és szolgáltatásainkat az interneten. Az egyik ilyen lehetőség a Google Shopping hirdetések.

A Google Shopping lényegében egy árösszehasonlító felület, amivel az e-kereskedelmi céljainkat tudjuk hatékonyan kihasználni. Ez a hirdetési forma lehetővé teszi, hogy a termékeink megjelenjenek a Google keresőjének felső részén, az organikus találatok fölött, és így felkeltse a potenciális vásárlók figyelmét.

A Google Shopping hirdetések előnye, hogy a keresőmotor felhasználói azonnal láthatják a termék képét, a nevét, az árát, valamint a kereskedő weboldalának nevét. A hirdetések kattintás alapúak, tehát csak akkor kell fizetni értük, ha a felhasználók valóban rákattintanak a hirdetésre és átnavigálnak a weboldalunkra.

Ez a hirdetési forma különösen hatékony lehet az e-kereskedelem területén, mivel segít az online boltoknak a termékük széles körű elérésében, és javítja a weboldalukra látogató felhasználók minőségét. A Google Shopping hirdetések lehetőséget biztosítanak arra, hogy a termékek és azok tulajdonságai alapján célzottan megjelenítsük hirdetéseinket azoknak a felhasználóknak, akik számára relevánsak lehetnek.

 

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.