Instagram hirdetések

INSTAGRAM

Hirdetési formátumok

Fejleszd vállalkozásodat az Instagramon is!

Az Instagram hirdetések a természetes találatok között jelennek meg, a platformtól megszokott képes vagy akár videós formátumban. Az inspiráló hatású, vizuális tartalmak között egy teljesen új kontextusban szólíthatjuk meg az érdeklődőket, amellyel tovább bővíthetjük a marketing mixünket.

Mivel az Instagram és a Facebook rendszere egybeolvadt, így a híres képmegosztóra szánt hirdetéseinket ugyancsak a Business Manager eszközön belül kell elkészíteni. Ez nem csak a hatékonyságot és (a fejlett célzásainak köszönhetően) a teljesítményt növeli, de a 2 eszköz szinkronizálása lehetővé teszi a gyors és gördülékeny munkát is.

Galéria formátumú hirdetések

A Facebook-on kívüli, külső féltől származó applikációkban megjelenő hirdetések.

Fényképes hirdetések

A közösségi oldalon található hírfolyamba, ill. különböző tartalmak közé iktatott hirdetések.

Videós hirdetések

A Messenger applikációban található üzenetek melletti hirdetések.

Kollekció hirdetések

A Facebook-on kívüli, külső féltől származó applikációkban megjelenő hirdetések.

Stories hirdetések

A képmegosztó oldalán megjelenő hírfolyam és stories alapú hirdetések.

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.