Grafika

grafika

Kreatívok készítése

Ügyfeleinket minden oldalról támogatni szeretnénk a sikeres online jelenlét kiépítésében, és ebben a vizuális megjelenés kardinális szereppel bír. Grafikai szolgáltatásunk célja, hogy olyan minőségű bannereket és videós anyagokat gyártsunk, ami megfelel az adott hirdetési rendszer technikai követelményeinek és egyedi kommunikációs üzenettel az üzleti érdekeknek is eleget tesz.
Szolgáltatásaink közé tartozik a vizuális kampányok tervezése és kezelése, az egyedi kreatívok létrehozása, valamint a meglévő banner képek felülvizsgálata és javítása. Bármilyen típusú vizuális tartalom elkészítését vállaljuk, legyen az statikus, animált vagy dinamikus.

Munkafolyamataink során folyamatosan kommunikálunk ügyfeleinkkel, hogy biztosak legyünk abban, hogy az elkészült banner képek megfelelnek az elvárásaiknak és céljaiknak. Az általunk készített vizuális tartalmak kreatív és hatékony megjelenést biztosítanak a weboldalakon és a különböző digitális platformokon, segítve ezzel az ügyfeleket abban, hogy egyaránt növeljék a márkaismertséget és az értékesítési számokat.
Ha szeretnél többet megtudni a vizuális kreatívgyártás és banner képek elkészítésére fókuszáló szolgáltatásunkról, akkor írj nekünk vagy a kirendelt értékesítő kollégánktól tudsz bővebb információhoz jutni.

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.