Gmail promóciók

gmail

Elérhető célzások

Szeretnél a Gmail felületén, email alapú hirdetési formátumban is megjelenni?
A Google Ads rendszerén belül lehetőségünk van a Gmail felületét is becélozni, ahol hirdetéseink a “Promóciók” vagy a “Közösségi” fül alatt jelennek meg. Ezek a hirdetések az email-hez hasonlóan lekattinthatóak, amelyek kinyitva további tartalmat (akár képet) jelenítenek meg.

Hogyan működik?
A Gmail-hirdetés először összecsukott formában jelenik meg. Amikor valaki rákattint a kreatívra, akkor az átirányít a hirdetett céloldalra, vagy megnyílik egy e-mail formátumú felület, amely számos hirdetési cél elérésére alkalmas lehet. A rendszer csak az első kattintásért számol fel költséget!

Érdeklődési körök

Kulcsszó alapú

Email címlista feltöltése (korlátozottan)

Demográfia alapú

Remarketing

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.