Közösségi marketing

KÖZÖSSÉGI MARKETING

Előnyök & hátrányok

A Közösségi marketing erejét sokan alábecsülik, pedig a közösségi oldalak rendkívül nagy hatást gyakorolhatnak a végső konverziós céljainkra. Ezeken a felületeken nem csak ingyenesen oszthatunk meg magunkról különböző tartalmakat, hanem interakciót is kezdeményezhetünk rajongóinkkal.

A social tevékenység lelke nem a direkt marketing, hanem a minőségi tartalomépítés, mely egy hosszú távú folyamat, így sok türelmet igényel. Egy jó közösségi marketinges úgy győzi meg az érdeklődőt az adott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, hogy a felhasználó közben észre sem veszi. A bejegyzések megírásánál nem lehetünk túl agresszívak, vagyis ne az akciókról, árakról beszéljünk, hanem érdekességekről, előnyökről és a tapasztalatokról.

Egy jó szövegíró ebben az esetben elengedhetetlen, és célszerű tartalomtervet is készíteni, hogy a közönségünknek mindig friss, és aktuális hírekkel szolgálhassunk.

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.