Microsoft Ads

(Bing)

Keresőhirdetések

(Search)

Vizuális hirdetések

(Display)

Vásárlási hirdetések

(Shopping)

Alkalmazás telepítések

(App)

BING

Hirdetési formátumok

Bár hazánkban a Bing keresőmotor egy kevésbé népszerű platform, ennek ellenére a piaci részesedése jelentős. Amennyiben nemzetközi szintű marketing célokkal is rendelkezünk, úgy mindenképp érdemes felvenni a hirdetői portfólióba, bár tény is való, hogy előzetesen érdemes tájékozódni az adott ország lefedettségéről.

A Bing keresőhirdetések a Google Ads-hez hasonlóan működnek, de az alacsonyabb konkurenciai verseny miatt kedvezőbb kattintási költségekkel számolhatunk. A megtérülést tekintve így kedvezőbb feltételekkel vághatunk bele, de az alacsonyabb felhasználói szám miatt mindenképp korlátolt forgalomra számítsunk.

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.