OptiMonk

OPTIMONK

A hatékony pop-up kezelő rendszer

Az Optimonk lényegében egy “Pop-up” kezelő rendszer,, amivel bármelyik weboldalba könnyedén tudunk felugró ablakokat elhelyezni. A különböző aktiválási szabályoknak, és a különböző egyedi design sablonoknak köszönhetően rendkívül erős marketing eszköz lehet, amennyiben jól használjuk.
Az Optimonk által nyújtott szolgáltatások közé tartozik többek között:

  • Adatbázis gyűjtése (pl. hírlevél feliratkozás)
  • Értékesítések támogatása (pl. % kedvezmény kupon)
  • Kosárelhagyások csökkentése (pl. kilépési szándékra ajándék)
  • Weboldal UX fejlesztésre (pl. felhasználói visszajelzések gyűjtése)

Az Optimonk felhasználóbarát felülete lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan testreszabjuk az interaktív elemeket, ill. a szolgáltatás különlegessége, hogy a látogatók viselkedése alapján személyre szabott ajánlatokat kínál, ezáltal növelve a konverzió esélyét.
Ha téged is idegesít, hogy látogatóid sorra mennek el az oldaladról a kívánt interakció nélkül, akkor ez egy szuper eszköz lehet arra, hogy az oldalon belül tartsuk őket és kapjunk egy “második esélyt”.

6

Kattints, ha szeretnél partnerként csatlakozni

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő

Segítségre van szükséged az online jelenlét és a digitális stratégia megtervezésében?

Foglalj időpontot egy ingyenes, kötetlen szakmai konzultációra, és segítünk megtervezni a havi költségvetést és a teljes online marketing stratégiát.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

Az alábbi módon tudod felvenni velünk a kapcsolatot

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.