Ingyenes konzultáció

EGYÜTTMŰKÖDÉSI

Lépések

1. Foglalj időpontot

Amikor időd és energiád lesz a vállalkozásoddal foglalkozni, akkor szabadon válassz egy időpontot és valamelyik szakértőnk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

2. Konzultáljunk

Ingyenes stratégiai konzultációnk során felmérjük az igényeidet, és az iparági jellegzetességeket, majd javaslatokkal jövünk és őszintén válaszolunk az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre.

3. Válassz csomagjaink közül

Amennyiben kölcsönös a szimpátia, úgy válassz csomagajánlataink közül vagy igény esetén egyedi ajánlatot tudunk adni, kifejezetten a Te üzleti érdekeidhez igazodva.

REFERENCIA

Ügyfél vélemény

Elégedett ügyfeleink véleménye a Marketing Prezident csapatáról, elért teljesesítményeiről.

himalája logó

„Immáron több, mint 2 éve – néhány elfogyasztott konkurens után – ajánlás útján kerültünk kapcsolatba a Marketing Prezidenttel. Számomra már az első percekben megnyugvást jelentett, hogy olyan valakikkel ülhetek egy asztalnál, akik szakmailag pontosan ismerték a marketing szolgáltatók aktuális piaci helyzetét, és képesek voltak arra, hogy az ügyfél igényeinek megfelelve alakítsák ki a legmegfelelőbb szolgáltatást – nem pedig fordítva: egy kész, általános sablonba helyezve a partnert, ahogyan ezt a legtöbben teszik. Az eltelt idő alatt a fejlődésünk íve mindkettőnk részéről látványos, és nyomon követhető – úgy gondolom, a mi sikereink egyben az Ő skereik is. Tevékenységük remekül skálázható, valódi élmény velük a közös munka. Kreatív, proaktív hozzáállás jellemzi őket. Akinek ügyfélként számít, hogy egy szolgáltató reagál a rezdüléseire, náluk biztosan megtalálja a számítását.
Tegyél egy próbát, bátran ajánlom a Csapatot!”

Himalája Sóház

csoda kertész logo

„Már évek óta dolgozunk a Marketing Prezident-tel és eddig csak pozitív tapasztalataink vannak velük. Az e-mailekre mindig gyorsan és pontosan kapunk választ és ezenfelül bármikor hívhatjuk őket, ha hirtelen segítségre van szükségünk. Szakmailag képben vannak és sokszor segítenek új marketing javaslatokkal. Jól megtervezett hirdetéseikkel látványos
növekedést tapasztaltunk az ügyfélszerzés terén”

Horváth Marcell

Csodakertész Barna Faiskola Kft.
olcsobbgumi.hu logó

„Sokszor úgy gondolkodnak, ötletelnek, mintha a saját cégük lenne. Ez a proaktivitás, ami igazán meggyőzött az évek alatt.”

Szarka Dávid

Online kiskereskedelmi üzletágvezető
gumiflex logó

„A Marketing Prezidenttel léptünk igazán új szintre a hirdetéseinket és a forgalmunkat illetően is. Mindezt rendkívül hatékony, proaktív munkával segítik elő, és ez pontosan az, amire szükségünk van.”

Szarka Dávid

Online kiskereskedelmi üzletágvezető

SZÁMOKBAN MÉRT

Eredményeink

Büszkék vagyunk az elért sikerekre, hogy több mint 10 éves tapasztalattal hatékonyan tudtunk segíteni az eddigi partnereinknek, ill. hogy olyan szakértői csapat áll a hátunk mögött, ami ma már minden online marketing problémára kreatív megoldással tud szolgálni.

Kezelt Reklámköltés

Aktív Kampány

Elégedett Ügyfél

Marketing Szakértő